lauantai 15. syyskuuta 2007

Ensimmäinen yö kotona

Nukuin Mitzin vieressä niin kuin aina. Yleensähän se nukkuu sängyssä, mutta nyt tein sille oman pedin ja laitoin patjani sen viereen lattialle, ettei se vahingossakaan kiipeilisi turhaan. Yöllä Mitzi rohisi ja pihisi, oli levoton, vaikeroi, läähätti, vinkui ja koetti vaihtaa asentoaan koko ajan. Eli nukuimme hyvin katkonaisesti. Loppujen lopuksi otin Mitzin kainalooni peittoni alle. Nyt sen saa pysymään levossa vain jos olen koko aika sen vieressä, muuten se koettaa tepastella perässä ja jos jätän sen kotiin tai yhteen huoneeseen niin se huutaa ja vinkuu perään. Ei kaiketi tee kovin hyvää keuhkoille/kurkulle saati koko ajatukselle täyslevosta. Mitzi hakee selvästi tukea ja turvaa juuri minusta ja tämä vaikeuttaa ihan kaikkea mm. isojen koirien lenkkeilyttämistä, kun Mitzin pitäisi jäädä kotiin muiden vahdittavaksi. Luulen, että tämä Mitzin hätä helpottaa kun se alkaa voimaan paremmin.

Aamulla sain Mitzin syömään pehmeää ruokaa, mutta lääkkeitä se ei olisi halunnut millään niellä. Myös pikku hädällä käyminen onnistui. Muutoin se vaan nukkuu jos vain olen sen lähellä.

2 kommenttia:

Pia M. kirjoitti...

Voi Mitzi pientä ! Parane pian !
Terkuin Pia, Merlin ja Zack

Kennel Mithrandir kirjoitti...

Välitin Mitzille terveiset ja vähän se heilautti häntäänsä. :)

Pentusuunnitelmat 2024!

Meille on suunnitteilla kaksi työlinjaista bordercollie pentuetta kesälle 2024! Martalle (Töhöttimen Pinnauspurtava; sijoituskoira) tulee pe...