Every Kingdom Nothing Else Matters


1 year old / vuoden ikäisenä


Maicon varasin sukutaulun perusteella ennen kuin pentue oli edes ehtinyt syntyä. Maicolla on erittäin menestynyt Yhdysvalloista tuotu isä ja narttulinjaksi halusin harvinaisempia, vanhoja hyviä eurooppalaisia sukuja. Narttulinja on jopa niin hyvää, että sitä puolestaan on viety Yhdysvaltoihin. Maico on siis tuotu Belgiasta.

Maico vielä kasvaa ja kehittyy, mutta se vaikuttaa olevan hyvin meneväinen, erittäin avoin, sosiaalinen, maailmaa syleilevä ja jossain määrin jopa voimakastahtoinen tapaus. Vapaana ollessaan Maico tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa. Maicon nimi tulee Metallican parhaimmasta biisistä, joten ehkä siinä luonteessa on sen takia vähän enemmän kovuutta, heavy metallia. Maico on hurjapää, mukavan reipas ja Maicossa on asennetta!

Maico on nyt myös kokonaan terveystutkittu ja kaikki terveystutkimukset olivat täysin parhaimmat mahdolliset! Maicon sisarukset ovat myös terveitä ja kaikki ovat vapaita olkanivelen OCD:stä. Maicolla on reipas, taistelutahtoinen luonne ja työlinjaiseksi hyvä rakenne. Vatsan valkokuvioinnin takia Maico näyttää raskaammalta mitä se todellisuudessa on. Sen kaikki sisarukset ovat terveitä kaiken suhteen ja kilpailevat agilityssä Euroopassa ylimmillä tasoilla.  

Maico on jalostusmielessä tarjolla rajoitetusti sopiville nartuille! Maicoon on yksi jalostusvaraus ja voimme ottaa vielä 2 varausta! Maicosta voin olla kiinnostunut ottamaan narttupennun myös astutuspalkkana. Mian kultakimpale Maico astuu vain kotonaan pääkaupunkiseudulla. Tied. kennel.mithrandir(a)gmail.com ja annan tarkemmat yhteystiedot!

Maico on jälleen Suomessa, joten jos olet kiinnostunut käyttämään Maicoa nartullesi  syksyllä 2017, se on nyt mahdollista!


Pet name/kutsumanimi: Maico
Titles/tittelit: PPR1 (hyväksytty paimennuksen perusrata)
Breed/rotu: Border Collie (working line), import from Belgium /bordercollie (työlinjainen), tuotu Belgiasta
Gender/sukupuoli: Male /uros (testicles/kivekset ok)
DoB/synt.aika: 10.9.2014
Colour/väri: Black tricolour, smooth /musta tricolour, lyhytkarvainen
Sire/isä: Rising Sun Dark Raider
Dam/emä: Seermangeer Kaipirinha
Height/korkeus:  54,5 cm
Weight/paino:  20 kg
Hips/lonkat: A/A
Elbows/kyynärät: 0/0
Shoulders/olkapäät: kuvattu, terveet 0/0
Back/selkä: terve
Other/muuta: polvet terveet 0/0
Eyes/silmät: pentupeilattu, ppm; aikuispeilattu terveeksi viimeeksi 8/2017
CEA: Normal by parentage /normaali vanhempien geenitestin perusteella
TNS: Normal by parentage /normaali vanhempien geenitestin perusteella
CL: Normal by parentage /normaali vanhempien geenitestin perusteella
Pedigree/sukutaulu: See /katso KoiraNet tai katso täydellinen sukutaulu Anadune

Activities/Harrastukset:
Working dog trials/palveluskoiralajit: Maybe in the future? /tulevaisuudessa? Äänivarma
Obedience/toko: Training /treenaa
Agility/agility: Training /treenaa
Herding/paimennus: Hyväksytty paimennuksen perusrata PPR1, PAIM1-koulutustunnus
Dog show/koiranäyttely: EH (Erittäin Hyvä = Very Good) Arvostelu: "Very rare too see smooth coated border, thank you for coming! Perfect temperament. Nice scull but ears placed much onstop of the scull. Nice neck, strong topline. A bit hard expression. Strong bones, but he is a bit high on the legs. A bit proud of his tail. High hocks. A bit loose in front movement but moves nice around. Looks like a dog who can do hard day work." EH JUK3
Other/muuta: Blogi9 weeks old / 9 viikon ikäisenä ja aikuisena:
Kuvia Maicon sukulaisista:

Maicon vanhemmat, isä: Rising Sun Dark Raider & emä: Seermangeer KaipirinhaSeermangeer Kaipirinhan vanhemmat, isä: Easy from Doggone Borders & emä: Britt (Huntress)

Maicon emä: Seermangeer Kaipirinha

Maico emänsä ja siskonsa kanssa Belgiassa kesällä 2017


Maico 19.12.2017:


Ei kommentteja: