perjantai 8. kesäkuuta 2018

Mithrandir-pentuja tulossa elokuussa 2018!

Musca (Mithrandir Cassandra) on astutettu Stormilla (Storm) kaksi kertaa (7.6. ja 8.6.2018). Pentujen odotettu syntymäaika on siinä 7.8.2018 kieppeillä ja luovutusikäisiä ne olisivat syyskuun lopussa!

Molemmilla vanhemmilla terveystutkimukset ovat parhaat mahdolliset! Molemmilla on terveet lonkat A/A ja kyynäret 0/0. Olat ovat myös OK. Selät terveet, silmät terveet ja polvet 0/0. Musca on geneettisesti vanhempien tuloksien perusteella ja geenitestillä tutkittuna vapaa yleisimmistä sairauksista CEA, (N)CL, TNS, IGS ja MDR1. Storm on geneettisesti tutkittu terveeksi sairauksista CEA, TNS, IGS ja SN.

Pennuista odotan tulevan luonteeltaan avoimia, reippaita ja taistelutahtoisia pentuja kaikkeen koiraharrastamiseen (pk-lajit, toko, agility, rallytoko ym)! Pennut luovutetaan madotettuina, sirutettuina, pentusilmäpeilattuina, eläinlääkärin tarkastamina ja pentukansion kera. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Pennut kasvavat kotioloissa hyvin sosiaalistettuina. Lisätietoa ensisijaisesti sähköpostilla kennel.mithrandir@gmail.com.

Ei kommentteja: