perjantai 8. kesäkuuta 2018

Mithrandir-pentuja tulossa elokuussa 2018!

Musca (Mithrandir Cassandra) on astutettu Stormilla (Storm) kaksi kertaa (7.6. ja 8.6.2018). Pentujen odotettu syntymäaika on siinä 7.8.2018 kieppeillä ja luovutusikäisiä ne olisivat syyskuun lopussa!

Molemmilla vanhemmilla terveystutkimukset ovat parhaat mahdolliset! Molemmilla on terveet lonkat A/A ja kyynäret 0/0. Olat ovat myös OK eli terveet. Selät ovat kokonaisuudessaan terveet, silmät terveet ja polvet 0/0. Musca on geneettisesti vanhempien tuloksien perusteella ja geenitestillä tutkittuna vapaa yleisimmistä sairauksista CEA, (N)CL, TNS, IGS ja MDR1. Storm on geneettisesti tutkittu terveeksi sairauksista CEA, TNS, IGS ja SN. Vanhemmat ovat siis laajemmin terveystutkitut mitä minimit jalostuksessa olisivat.

Pennuista odotan tulevan luonteeltaan avoimia, reippaita ja taistelutahtoisia pentuja kaikkeen koiraharrastamiseen (pk-lajit, toko, agility, rallytoko ym)! Pennut luovutetaan madotettuina, sirutettuina, pentusilmäpeilattuina, eläinlääkärin tarkastamina ja pentukansion kera. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Pennut kasvavat kotioloissa hyvin sosiaalistettuina. Myyn pennut vain harrastaviin/kilpaileviin koteihin. Lisätietoa ensisijaisesti sähköpostilla kennel.mithrandir@gmail.com.

Muscan kuvat (c) copyright Tiia Hämäläinen www.tiiahoo.com



Storm



Musca







Musca ja Storm -video

Musca tokoilee video

Muscan agilityä video

Muscan agilityä video

Musca paimentaa video

Musca toko:










Ei kommentteja:

Pentusuunnitelmat 2024!

Meille on suunnitteilla kaksi työlinjaista bordercollie pentuetta kesälle 2024! Martalle (Töhöttimen Pinnauspurtava; sijoituskoira) tulee pe...