keskiviikko 8. elokuuta 2007

Ensimmäisestä astutuksesta 3½ viikkoa (27 vrk)


Näppituntumaa tiineydestä:
Ihan kuin olisin huomannut menneinä päivinä pientä kupeiden turpoamista. Mutta vatsanpuolelta tunnustelemalla en tunne sitten yhtään mitään. :( Otin ylläolevat kuvat siltä varalta _että jos se on tiine_ niin tiedän mistä kohdasta tuntui edes jotakin. Tässä vaiheessahan sikiöt olisivat pähkinänkokoisia. Ensimmäisen kerran tunsin jotain noilta paikkein 25 vrk ensimmäisestä astutuksesta. Lähinnä se mistä tunnen jotain on siitä kupeesta kun tunnustelee kylkikaarta kohden. Mikähän on se oikea paikka tunnustella?

Mutta sitten taas tänään ei niin mitään nälkäkuoppaturpoiluja. Ja aivan kuin tunnustelupaikka olisi muuttumassa kovemmaksi.

Eilen vertasin nisiä toisen bordercollien nisiin ja jaa'a, oli Mitzin nisät kyllä suuremmat ja hailakan vaaleanpunaiset, mutta tiedä sitten onko näillä kahdella vain niin erilainen pigmentti kyseisessä paikassa.


Eilen lenkillä oli vähän laiska, niinkuin tänäänkin (yleensähän Mitzi on reipas). Kuitenkin leikkii ja on kiinnostunut ympäristöstään. Pistäisin tämän kyllä huonon kunnon ja kuuman sään piikkiin (tai sitten se on oikeasti tiineenä?). Vaikka sillain yllättävää, että kylkiluutkin tuntuu helposti. Eli ei se nyt niin paksu ole mitä leikkii olevansa. Ja ollanhaan me pitkäkestoista ja rauhallista liikuntaa harrastettu viime aikoina. Intervallitreenejä ei olla tehty, uimaan en ole päästänyt. On saanut ainoastaan kahlailla. Toivottavasti mokoma ei taas huijaa.

Hulluksihan tässä kyttäillessä tulee!! :(

Mutta ei tarvitse enää kauaa odotella; perjantaina 10.8.2007 käymme jo ultrassa. Tällöin ensimmäisestä astutuksesta on kulunut 4 viikkoa (ja 1 päivä). Eli kaksi tuskaisen pitkää päivää & yötä vielä...



Ei kommentteja:

Pentusuunnitelmat 2024!

Meille on suunnitteilla kaksi työlinjaista bordercollie pentuetta kesälle 2024! Martalle (Töhöttimen Pinnauspurtava; sijoituskoira) tulee pe...