maanantai 27. elokuuta 2007

Kaikista astutuksista 6 viikkoa

Nyt on kulunut ensimmäisestä astutuksesta 6½ viikkoa ja näin ollen kaikista astutuksista 6 viikkoa. Mitzi on nyt muutamina päivinä vuotanut kirkasta limaa. Masu on myös kasvanut hieman, muttei vielä mitenkään huimasti. Nisät ovat suunnilleen samankokoiset mitä viime viikolla, ehkä aavistuksen ne roikkuvat. Vielä ollaan kuitenkin lenkkeilty kuten ennen.


Olen yrittänyt tunnustella onko masussa elämää, mutta toistaiseksi huonolla menestyksellä. Olen nimittäin kokeillut silloin kun Mitzi nukkuu, ehkä pennutkin nukkuvat silloin. Pitänee kokeilla päiväsaikaan.


Ruokahalu on suuri, mutta ajoittain ruokaa närpitään eli syödään nappula kerrallaan. Melko hidasta toimintaa siis. Ruokakertoja on kolme, eli varsinaisesti annoskokoa ei ole kasvatettu vaan on lisätty tämä ylimääräinen ruokintakerta. Pahoinvointia tai oksentelua ei ole ollut. Ruoka on myös vaihdettu.

Ei kommentteja:

Pentusuunnitelmat 2024!

Meille on suunnitteilla kaksi työlinjaista bordercollie pentuetta kesälle 2024! Martalle (Töhöttimen Pinnauspurtava; sijoituskoira) tulee pe...