perjantai 10. elokuuta 2007

Mitzi ultrattu tiineeksi!! (29 vrk)


Mitzi on tänään ultrattu tiineeksi. Eli ei ollu näppituntumat väärässä!! On varmasti sanomattoman selvää, että olen niin onnellinen!! :) Toivottavasti tiineys jatkuu normaalisti, synnyttää ongelmitta jne. Oli suorastaan vapauttavaa nähdä, että kuvaruutuun tosiaan ilmestyi pallukoita, kun kaksi kertaa on ollut vain ankeaa tyhjyyttä. Arvaatte varmaan kuka tästä eteenpäin saa hemmottelua!!! :)

Sen verran pallukat näyttivät pieniltä, että eläinlääkäri veikkasi niiden iäksi 3½ viikkoa. Eli ei olisi ihan ensimmäisestä astutuksesta tiinehtynyt. Punnitsin myös Mitzin. Eläinlääkärin vaaka näytti lukemaksi 16,45 kg.

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Eksyin nyt tännekin eli onnea tätäkin kautta Ruotsista mukaan tarttuneista pupsin aluista!

Ja se on ihan puppua, että aikaiset merkit meinais automaattisesti valeraskautta. Mutta en mä ihan sataprosenttisesti niihin aikaisiin merkkeihin uskalla luottaa. Potkiviin pentuihin sitten kyllä, joiden laskeskeleminen on ihan oiva harrastus sitten myöhemmin muun mittailun ohella ;) Nisät näytti noissa kuvissa kovin tutulta, kun nyt keväällä ensikertalaista itselläkin tuli sillä silmällä katseltua. Vähän pinkit ja ehkä pikkasen suuremmat (?) kuin ennen ekaa tiineyttä.

Lauran lauma kirjoitti...

Onnea suurensuuresti tätäkin kautta Mitzin ultraamisesta tiineeksi!

LauraR.

Pentusuunnitelmat 2024!

Meille on suunnitteilla kaksi työlinjaista bordercollie pentuetta kesälle 2024! Martalle (Töhöttimen Pinnauspurtava; sijoituskoira) tulee pe...