torstai 23. elokuuta 2007

Ensimmäisestä astutuksesta 6 viikkoa (42 vrk)


Viikon olemme vain elelleet ja kasvatelleet mahaa. Maha on nyt paremmin havaittavissa. Ruoka maittaa ja elämä hymyilee. Ruokamäärää on kasvatettu lisäämällä välipalakerta; Mitzi onkin tästä hyvin tyytyväinen. 3 päivän madotus Axilurilla on aloitettu. Madotan tässä yhteydessä kaikki koirat, vaikkakin saksanpaimenkoirat ovat saaneet Strongholdia kesällä. Ruoan vaihdan kun kaikista astutuksista on kuulunut 6 viikkoa.


Paino: 17 kg (kotivaaka, joten tulos voi heittää)
Rinnanympärys: 60 cm (aavistuksen kasvanut vrt. ed. viikko)
Keskiympärys: 63½ cm (aavistuksen kasvanut vrt. ed. viikko)
Vyötärönympärys: 51 cm (kasvanut! vrt. ed.viikko)

Lenkeillä on käyty normaalisti. Tosin emme ole harrastaneet mitään riskiliikuntaa vaan tasaisella sykkeellä - vähennetään sitten kun alkaa näyttää siltä.



Jännä ajatella, että Mitzin laskettuun aikaan ensimmäisen astutuksen mukaan laskettuna on jäljellä vaivaiset 3 viikkoa!

Tiineysvuorokausia kun on kulunut 44 vrk, pitäisi pentujen olla taas tunnusteltavissa, eli ihan muutaman päivän päästä. Tosin niiden laskeminen on vaikeaa, ellei mahdotonta.

Eilen saimme hyviä uutisia, eli samasta isäkoirasta muutama viikko aiemmin astutettu Exce (BH Emenems Exce) sai kuusi pentua 22.8.2007: 3 narttua ja 3 urosta. Väreiltään pennut ovat mustavalkoisia ja tricoloureita. Kaikki pennut olivat elinvoimaisia ja synnytys meni hyvin. Linkki: Kennel Skydive

Ei kommentteja:

Pentusuunnitelmat 2024!

Meille on suunnitteilla kaksi työlinjaista bordercollie pentuetta kesälle 2024! Martalle (Töhöttimen Pinnauspurtava; sijoituskoira) tulee pe...