maanantai 17. syyskuuta 2007

Mitzin maanantai

No eipä mitään uutta auringon alla. Tai itseasiassa koko päivähän on melkeempä satanut, mutta Mitzi on ollut visusti sisällä (paitsi pissitykset). Kävin ostamassa kahdenlaista leikkauspotilaiden purkkiruokaa ja ensin näytti siltä, ettei Mitzi syö/niele kumpaakaan. Kokeilin sitten illalla uudestaan ja sain toisen purkeista melkein syötettyä. Edelleen syötän Mitziä teelusikalla, se ei suostu syömään lattialta kupistaan mitään. Pillereittein kanssa on sama puljaaminen mitä ennenkin, eli ei tahdo niellä niitä mitenkään. Suu on visusti kiinni,, puree hampaat yhteen, sitten kun saa lääkkeen sisään jotenkin ei vaan niele.

Kokonaisuudessaan Mitzi vaan makaa, makaa ja makaa. Se jaksaa tosin olla pidempiä aikoja hereillä, mikä on vaan hyvä juttu. Esim. nyt sen voi nostaa ammeeseen suihkuteltavaksi.

Illalla Mitzi aiheutti jännitysmomentin oksentamalla. Tarkemmin tarkasteltuna tuotos oli kenties lauantain maksalaatikon rusinat. Ensin olin ihan että tääh, missä vaiheessa se on koirannappuloita syönyt. Ennen tuollaiset rusinat olisi menneet kevyesti läpi, nyt emme edes tajunneet, että moista voisi käydä; olimme lauantaina vain niin onnellisia, että saimme Mitzin ylipäätään syömään jotain.

Ei kommentteja:

Pentusuunnitelmat 2024!

Meille on suunnitteilla kaksi työlinjaista bordercollie pentuetta kesälle 2024! Martalle (Töhöttimen Pinnauspurtava; sijoituskoira) tulee pe...