tiistai 18. syyskuuta 2007

Tiistain piristys

Kävin apteekissa ostoksilla ja ostin Nutrisalia tuohon nestetasapainoon. Siihen tuli apteekin työntekijä ja kysyi 'kuinka voin auttaa' ja minä sitten, että 'saisinko vielä 10 ml ja 20 ml ruiskut'. Siitä sitten kehkeytyi vääntö, kun apteekkari toteaa 'voi kuule, kun me myydään niitä vain lääkemääräyksen yhteydessä'. Kysyin sitten, että 'kuinka saan tämän koiralle joka ei juo itse'. No ilmestyihän ne ruiskut sitten siihen tiskille. Jotenkin ei vaan jaksaisi kaikille alusta asti selittää miksi tarvitsee ruiskuja...

Illalla Mitzi sai mieluisan vieraan ja piristyi tästä käynnistä niin, että joi itse vähän vettä kupista ja söi melkein kokonaisen maksalaatikon (otin rusinat pois) ja sai vielä maksamakkaraa (ei taida olla ihan ravitsemusopillisesti oikeaa ruokintaa ;)). Leikkauspotilaiden purkkiruokaa se ei suostunut syömään. Sitten äkkiä lääkkeet kitusiin, pihalle pissille ja takaisin nukkumaan. Illalla mennään vielä pissille ja suihkutellaan masua. Tissit ovat pienentyneet, mutta edelleen se haava on siellä niiden välissä hautomassa. Ja vähän kuulemma repsottaa tuo haava. Hengitys on nyt parempi, vähän niiskutusta ja ulkona reverse neezingiä.

Niin ja huomenna mennään yliopistolliseen käymään, en saa muuten mielenrauhaa.

Mitzi oli illalla näin hereillä, että yritti väenväkisin vääntäytyä kaulurista leluun. Nyt ne jotka ovat ihmetelleet tätä lelun olemassaoloa: Sehän on selkeä indikaattori Mitzin voinnista. Niin kauan kun se on koskematon niin Mitzi ei ole oma itsensä. Eli edistystä on tapahtunut. :)

Toim.huom. Mitzin annettiin kuvanottohetken tehdä moista, muuten se on levossa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saarioisten maksalaatikosta löytyy myös rusinaton versio, ei tarvitse nyppiä:-). Onneksi näyttäisi siltä, että hitaasti, mutta ettenpäin kuitenkin mennään.

-punkkipihti-

Anonyymi kirjoitti...

Sain Sonjalta tiedon tästä blogistasi ja olen seurannut tilanteen kehittymistä. Ihana kuulla, että hyvään suuntaan mennään ja Mitzi jo lelustaan kiinnostuu. Olemme täällä Hiekkiksessä hengessä mukana ja toivomme Mitzin pian tervehtyvän ja sinun Maija saavan taas iloisia hetkiä koirasi kanssa kovan koettelemuksen jälkeen. Muista pitää kuitenkin itsestäsikin huolta!

Tuula kirjoitti...

Hyvä että sapuska alkaa jo maistua.
Kun seuraavaksi menet apteekkiin niin osta sitä Nutriplusgeeliä myös. Siinä on kaikki ravinteet ja koiran on helppo sitä syödä.
Peukkuja edelleen :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että Mitzi on jo pirteämpi! Paljon on seikkaillut minunkin mielessäni ja pidetään peukkuja edelleen :)

-Hanna ja Minja-

Pentusuunnitelmat 2024!

Meille on suunnitteilla kaksi työlinjaista bordercollie pentuetta kesälle 2024! Martalle (Töhöttimen Pinnauspurtava; sijoituskoira) tulee pe...