perjantai 14. syyskuuta 2007

Vihdoinkin valoisampia uutisia

Mitzi on otettu happikaapista ja se hengittää vähemmän korisematta. Pahin on siis ohi!!! Tila on vakava, muttei ole enää kriittinen. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luojan kiitos, tunnelin päässä on valoa!!Kaikkea parasta mahdollista toipumista Mitzille ja sinulle voimia kestää tilanne!!!Hengessä ollaan.

Mervi K.

Tuula kirjoitti...

Jee!!
Uskotko että auttoi kun puoli Suomea on pitänyt peukkuja Mitzille :)

Kennel Mithrandir kirjoitti...

Mitzin ennuste oli kehno, mutta toivottavasti nyt mennään parempaan suuntaan ja saadaan paraneminen käyntiin *kop kop*. Mitzi on nautiskellut erilaisia droppeja ja alkaa hiljalleen palaamaan tähän elämään. Vielä en ole nähnyt Mitziä, joten en osaa sanoa omaa näkemystäni sen tilasta.

Mitzille on tehty erilaisia testejä keuhkojen suhteen päivän ja illan mittaan ja toivomme, että näemme pian toisemme onnellisissa merkeissä.

Kiitokset kaikille meitä kannustaneille kaikista näistä viesteistä ja puhelinsoitoista: blogikommenteista, sähköposteista ja tekstiviesteistä. Oli erityisen lämmittävää huomata, että meillä oli yöllä seuraa valvomassa. Kiitokset ystäville, jotka ovat jaksaneet valaa uskoa, että kaikilla koettelemuksilla on rajansa. On ihanaa tietää, että on ihmisiä, jopa tuiki tuntemattomia, jotka aidosti välittävät ja ottivat osaa tähän hätään.

raparperit kirjoitti...

Vaik vieraita ollaankiin toisillemme , mut oootte ollu mielessä ihan koko päivän. Miten helpottavaa kuulla hyviä uutisia. Mizille voimia paranemiseen !

Pentusuunnitelmat 2024!

Meille on suunnitteilla kaksi työlinjaista bordercollie pentuetta kesälle 2024! Martalle (Töhöttimen Pinnauspurtava; sijoituskoira) tulee pe...